DREAM BELLYDANCE{12.10.2008}   ORIENTAL VIP TRIP – BERLIN

Pozdravljene plesalke in ljubiteljice orientalskega plesa,

Gremo na ekskluzivno, nepozabno VIP TRIP PASS potovanje na 3-dnevni festival orientalskega plesa, Bazar Oriental v Berlin, s pričetkom 17.10. – 19.10.

Festival ponuja dvodnevni Gala show s tujimi in domačimi zvezdami orientalskega plesa, nakupovalni bazar, tekmovanje ‘Miss Bellydance Competition Of Europe’ z glasbeniki v živo in 14 nadvse zanimivih delavnic, od masterclassov do začetnega nivoja. Med nastopajočimi in učitelji so se znašli tudi predstavniki močnejšega spola iz Turčije, mojster tarabuke in glasbeni producent iz Caira, Sayed Balaha ter prav tako perkusionist Guy Shalom.

Festival bo med drugim gostil super zvezdo iz Caira, brazilko Sorayo Zayed, ki je ena izmed štirih najbolj slavnih in iskanih plesalk v Cairu! Njena divja mešanica sambe in orientalskega plesa jo je izstrelila med zvezde po celem svetu.

Podrobnosti delavnic in  učiteljev najdete tukaj:

http://dream-bellydance.ning.com/?xgsi=1

Prvi dan, 17.10., se bomo udeležili otvoritvenega Gala show-a in si nato ogledali tekmovanje ‘Miss Bellydance of Europe Competition’, z glasbeniki v živo!

Naslednji dan, 18.10. sledijo delavnice čez dan in nato še drugi Gala show, z zvezdo Sorayo Zayed in drugimi zvezdniki.

Tretji dan bo namenjen le delavnicam in nato odhod Ljubljano ob 19:00 uri.

Za piko na i in če nam bo čas dopuščal, bomo obiskali še klub ki je bil izglasovan za št. 1 v Berlinu, za ’sprostitev’ =)

Torej, drage plesalke DREAM BELLYDNACE VAM TOKRAT OMOGOČA VIP PASS, ki vsebuje prevoz, nastanitev, VSTOPNICE NA VSE PREDSTAVE Ter tekmovanja in NA VSEH 14 delavnic, po ceni 299€. Le za hrano boste morali poskrbeti sami, za vse ostalo JE ŽE POSKRBLJENO.

* Želite izvedeti več o super zvezdi brez primere Sorayi Zayed, stopiti v kontakt z njo, spremljati njene nastope in delavnice, ali postati njeni osebni znanci in prijatelji? Potem se Nam pridružite in se vključite v Soraya Zayed Fan Club!

http://dream-bellydance.ning.com/group/sorayazayedfanclubgroup

Salam, se vidimo!

  • Share/Bookmark


Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.


O...

LEARN – TEACH – TRAVEL – RETREAT – PROMOTE – BOOK – EXPERIENCE – MEET – HOST – REMEMBER

Strani
Kategorije
Arhiv
Povezave
Zasluge